CAFé ZURICH

CAFé ZURICH Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 47 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Café Zurich. Meer weten? Ontdek meer

14 jan 2022 om 18:03 Tevreden over het eten. Jammer dat er niet gebeld is op mn mobiel bij aankomst.Wel aangegeven ff bellen. De receptie zag alleen een zak met eten en wist niet voor wie het eten was.Bezorger was al weg. Ik begrijp wel dat de bezorger weer verder moet.
22 dec 2021 om 19:17 Lekker gegeten
23 okt 2021 om 15:37 lekkere bitterbal
28 sep 2021 om 16:15 Fries really awfull…
3 mei 2021 om 7:17 Lekkere burger en friet. Helaas werd de burger met bacon geserveerd, terwijl ik had gevraagd zonder.
17 apr 2021 om 20:11 Het was superlekker! Grote dikke saté-spiezen en een zeer smakelijke burger. Over een tijdje weer bestellen, jummie.
14 apr 2021 om 9:40 heerlijke bitterballetjes en nu ook rond zoals het hoort
1 apr 2021 om 19:45 Het is aan de prijzige kant maar ik steun in deze tijd graag een restaurant waar ik vaker ben gaan eten maar het viel tegen. Salade was oké maar de spareribs ronduit teleurstellend, paar droge ribjes met haast geen vlees. Sorry Zurich.
1 apr 2021 om 11:09 veggieburger was lekker maar niet warm - gewone burger en patat wel (en lekker!).
29 mrt 2021 om 19:15 erg lekkere bitterballen
28 feb 2021 om 21:48 Heerlijke kipsate met mooie bijlagen en een goede portie ambachtelijke friet, alles erop en eraan. Voor een grote eter misschien net niet genoeg, maar voor mij precies goed. Prijzen stuk hoger dan bij zelf afhalen, maar dat komt vast door thuisbezorgd.
26 feb 2021 om 21:39 Lekker als altijd. Portie is precies goed, niet teveel en niet te weinig (belangrijk in het kader van onnodige verspilling, daar hoef je dus niet over in te zitten). Keurig en goed verpakt.